Köpvillkor

Beställning

När du skickar en beställning till oss ansvarar du för att kontrollera din beställning noggrant. Om det fattas viktig information bland de uppgifter du har lämnat ansvarar vi inte för missad leverans. Genom att skicka en beställning godkänner du dessa köpvillkor. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel eller varor som har tagit slut i produktutbudet. Vid händelser då en produkt eller ingrediens tagit slut meddelas. Du detta via orderbekräftelsen och kontaktar dig personligen för att slutföra din beställning. Avsikten är att alltid erbjuda så kort leveranstid som möjligt. Vi anger en preliminär leveranstid via bekräftelse av ordern. Slutgiltig leveranstid kan komma att bli kortare eller längre än vad som angetts i bekräftelsen. Vi förbehåller oss rätten att neka beställning. Lägsta ordervärde för utkörning anges i kundvagnen. I enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen så gäller ingen ångerrätt vid beställning av livsmedel.

Reklamation

Vid fel på beställning som du gjort via vår webbplats eller app ber vi er kontakta oss via telefon eller mail för reklamation. Vi hanterar din reklamation omgående för att så fort som möjligt identifiera problemet och erbjuda en lösning. Vi förbehåller oss rätten att ta beslut och avgöra vad som anses som en lämplig lösning och eventuell kompensation utifrån varje enskilt fall.

Betalning

Betalning sker retroaktivt. Du väljer betalningssätt i kassan. När du utfört en beställning är den bindande så fort vi bekräftat din beställning.
Vi förbehåller oss rätten till att neka en beställning. Avgift för utkörningskostnad framgår på orderbekräftelsen.
Alla priser är inklusive moms.
Vid livsmedel/avhämtning/utkörning ingår moms med 12%, i övrigt 25% om inget annat anges.

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning utan avgift, kortbetalning, direktbetalning och delbetalning.

 

Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59)

 

Enligt distans- och hemförsäljningslagen har konsumenter 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller inte för livsmedel. Alltså produkter som är helt eller delvis ätbara t.ex sockerdekorationer, färg, sockerpasta, bakverk m.m. Lagen gäller inte heller hygienartiklar med bruten förpackning. (Hygienartiklar med bruten förpackning är produkter som ska komma i direkt kontakt med livsmedel som ej går att rengöra. T.ex muffinsformar, engångsspritspåsar, tårtpapper, papperstallrikar och liknande.)

Personuppgifter

För att kunna erbjuda och tillhandahålla våra tjänster samlar vi in, behandlar och lagrar personuppgifter. En personuppgift är en upplysning som gör att vi direkt eller indirekt kan identifiera dig som person t.ex. förnamn och efternamn, adress, telefonnummer, födelsedatum, lokaliseringsdata eller e-postadress. Du har rätt att när som helst begära rättning, utdrag eller radering av dina uppgifter. Förfrågningar görs till info@hifood.se som är ansvariga för registrering av personuppgifter.